logo-small

OPREMANJE VRTIĆA, IGRAONICA, ŠKOLA I OSTALIH USTANOVA ZA DJECU

 

Kreativno opremanje vrtića, škola i igraonica: Inspiracije za razvoj dječje mašte

Opremanje prostora namijenjenog djeci zahtijeva posebnu pažnju i kreativnost. Vrtići, škole i igraonice igraju ključnu ulogu u djetetovom razvoju, pružajući im sigurno okruženje za učenje i igru.

Nudimo kvalitetne i pouzdane proizvode od certificiranih proizvođača i dobavljača iz Europske unije.

Neki od brandova koje nudimo sa katalozima u nastavku (klikom na logo otvara se katalog):

 

 Profesionalni napuhanci

Katalog

  Novosti 2024

 

 

 

Waffle kockice

 


Indoor igrališta

Outdoor igrališta

 

 

Za sve vrtiće, škole i ustanove obveznike eRačuna, imamo mogućnost izdavanja istoga.

 

Neke od inspirativnih ideja koje će pomoći u stvaranju poticajnog okoliša za najmlađe.

  • Šarene boje i kreativni zidovi: Prvo što djeca primijete kada uđu u prostor je boja. Koristite svijetle i šarene boje koje potiču pozitivno raspoloženje. Razmislite o zidovima s pločama za crtanje ili interaktivnim projektima koje djeca mogu mijenjati svaki tjedan.

  • Edukativni kutci: Postavite različite kutke za različite aktivnosti. Kutak za čitanje s udobnim jastucima, edukativni kutak s igrama koje potiču razvoj logičkog razmišljanja, i kutak za eksperimentiranje gdje djeca mogu istraživati i učiti kroz igru.

  • Prilagođeni namještaj: Invazija boja nije ograničena samo na zidove. Razmislite o prilagođenom namještaju koji nije samo funkcionalan, već i vizualno privlačan. Stolice oblikovane poput životinja ili stolovi s ugrađenim spremnicima za igračke mogu dodati element igre u svakodnevnu rutinu.

  • Prirodni elementi: Uključite prirodne elemente u dizajn. Biljke, kamenčići i drveni detalji mogu stvoriti umirujući i povezan prostor s prirodom, potičući razvoj ekološke svijesti kod djece.

  • Umjetnost na zidovima: Potaknite kreativnost djece prikazivanjem njihovih umjetničkih djela na zidovima. Ovaj pristup ne samo da stvara jedinstvenu dekoraciju već i potiče samopouzdanje kod djece.

  • Sigurnost na prvom mjestu: Bez obzira na sve kreativne elemente, sigurnost uvijek treba biti prioritet. Odabrati sigurne i izdržljive materijale te osigurati dovoljno prostora za slobodno kretanje i igru ključno je za dobar dizajn vrtića, škole ili igraonice.

Opremanje vrtića, škola i igraonica predstavlja izazov, ali i priliku za stvaranje inspirativnog okruženja koje potiče razvoj dječje mašte. Kroz boje, oblike, i funkcionalnost prostora, možemo oblikovati mjesto gdje djeca rado uče, istražuju i razvijaju svoje talente. Sjećajmo se da je svaki detalj važan, jer je cilj stvoriti prostor u kojem će se djeca osjećati sigurno, podržano i potaknuto na rast.