logo-small

Vašu narudžbu možete platiti jednokratno, do 12 rata ili po primitku pošiljke – naši načini plaćanja su prilagođeni vašim mogućnostima. Šareni kutak Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:
1. kreditnim karticama 

  • American Express, Premium Visa, Visa, MasterCard®, Diners i Maestro® jednokratno
  • American Express, Premium Visa kreditnom karticom do 12 rata
  • Diners kreditnom karticom do 12 rata
  • MasterCard® i Visa kreditnim karticama Zagrebačke banke do 12 rata
  • Visa i Maestro® karticama Privredne banke Zagreb do 12 rata

2. plaćanje gotovinom pri preuzimanju pošiljke

3. uplata po ponudi (internet bankarstvom, uplatnicom u banci ili virmanom). Ukoliko odaberete internet bankarstvo ili opću uplatnicu kao način plaćanja, na email naveden u narudžbi zaprimiti ćete sve podatke potrebne za uplatu. Paket šaljemo nakon što uplata bude vidljiva na računu poduzeća ili nam možete poslati potvrdu na info@sarenikutak.hr.

Izjava o zaštiti osobnih podataka kupaca

Poduzeće Šareni kutak d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Poduzeće Šareni kutak d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora u upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici poduzeća Šareni kutak d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.