logo-small

Autosjedalica EasyGo Buz 0-13kg

168,00 

Raspoloživost

5 – 10 radnih dana

Brand

Na zalihi

SKU: 5908214739486 Kategorija:

Besplatna dostava

Vrijedi za cijelu Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70€ (527,42kn).

POVRAT UNUTAR 14 DANA OD PRIMITKA

Proizvod možete vratiti bez razloga.

SIGURNO PLAĆANJE I RAZNI NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, PayPal, kartično plaćanje (jednokratno i na rate), internet bankarstvo.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica EasyGo Buz 0-13kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

O proizvodu

Autosjedalica EasyGo Buz 0-13kg

 

Autosjedalica EASYGO BUZ za djecu od 40 do 87 cm (0-13 kg)

ECE R129 Autosjedalica BUZ marke EASYGO namijenjena je za djecu visine od 40 do 87 cm (tj. od rođenja do oko 13 kg) i to je tzv. first seat car (nosiljka), koja se može montirati na bilo koja multifunkcionalna kolica marke EASYGO i na većinu kolica drugih marki koja imaju univerzalne “maxi cosi” adaptere.

Autosjedalica EASYGO BUZ spoj je sigurnosti, udobnosti i izvanrednog stila. Riječ je o još jednom proizvodu iz najnovije obitelji ECE R129 I-SIZE odobrenih autosjedalica novog, promijenjenog brenda EASYGO, koji je 2024. godine doživio vizualnu metamorfozu.

Za sigurnost autosjedalice BUZ brine najnovije europsko odobrenje ECE R129 koje je zamijenilo prethodno odobrenje ECE R44/04 koje nije pratilo razvoj automobilske industrije. Od 1. rujna 2024. standard ECE R129 postat će jedini primjenjivi standard za homologaciju autosjedalica u Europskoj uniji. Ključ sigurnosti je da sjedalica odgovara i djetetu i vozilu, kao i njena pravilna montaža. Najučinkovitije sjedalo neće pružiti maksimalnu sigurnost ako ova dva kriterija nisu ispunjena.

Norma ECE R129 ima za cilj smanjiti rizike povezane s nepravilnim odabirom i ugradnjom autosjedalica. Subjektivni kriterij težine djeteta zamijenjen je objektivnijim kriterijem visine. Uz to, sva sjedala certificirana prema standardu ECE 129 I-SIZE moraju biti ugrađena korištenjem ISOFIX sustava, što značajno smanjuje pogreške pri montaži.

Autosjedalica EASYGO BUZ dostupna je i u I-SIZE verziji u kombinaciji s okretnom ISOFIX autobazom. Ova proširena verzija zove se BUZ PRO i također je dostupna od robne marke EASYGO. Osnovna verzija bez ISOFIX baze također se može ugraditi u automobil pomoću sigurnosnih pojaseva automobila. Autosjedalica EASYGO BUZ, kao i svaka druga sjedalica namijenjena visinskoj grupi od 40 do 87 cm, je RWF sjedalica, pa se mora ugraditi u automobil okrenut unatrag. Ispitivanja pokazuju da je ovo najsigurniji mogući način postavljanja.

Presvlake autosjedalica jednako su važne kao i njihova konstrukcija. Sastavni je dio koji utječe na sigurnost i udobnost djeteta tijekom putovanja. EASYGO BUZ ima sustav redukcijskih umetaka i presvlake od najkvalitetnijih tkanina.

Vanjski elementi sjedalice (oni koji su u direktnom kontaktu s djetetovim rukama i nogama te redukcijski umetci) izrađeni su od mekane tkanine u modernim i praktičnim melange bojama. Unutrašnjost sjedalice izrađena je od prozračene 3D saćaste tkanine koja savršeno odvodi vlagu i osigurava udobnost djeteta čak i tijekom dugih putovanja.

Sjedalo ima podešavanje visine naslona za glavu u 11 koraka integrirano s podešavanjem visine naramenica. Što ovo znači? Dovoljno je prilagoditi visinu naslona za glavu visini djeteta i pojas će se automatski postaviti na odgovarajuću visinu. Podsjetimo se da u slučaju sudara ili prometne nesreće pravilno postavljanje pojasa igra ključnu ulogu.

Glavne prednosti EASYGO BUZ sjedala ECE R129 ODOBRENJA – ovo je jedino odobrenje dopušteno u Europskoj uniji. Također se smatra najobjektivnijim. Neki poznati komercijalni instituti (kao što je ADAC) održavaju vlastitu klasifikaciju ocjena autosjedalica. Međutim, zapamtite da je sigurnosna ocjena samo 50% ukupne ocjene. MOGUĆNOST UGRADNJE NA DJEČJA KOLICA – autosjedalicu BUZ možete montirati na bilo koja EASYGO multifunkcionalna kolica pomoću adaptera koji odgovaraju određenom modelu kolica. Zahvaljujući najpopularnijim univerzalnim “maxi cosi” konektorima, BUZ sjedalica se može montirati na bilo koja kolica pomoću univerzalnih “maxi cosi” adaptera. RWF DO 87 CM – prijevoz djeteta okrenutog prema natrag je najsigurniji položaj u automobilu. BUZ sjedalo se može koristiti samo u ovom položaju.

11-STUPANJSKO INTEGRIRANO PODEŠAVANJE VISINE NASLONA ZA GLAVU I POJASA – prilagođavanjem visine naslona za glavu visini djeteta, automatski ćete prilagoditi i visinu pojasa koji pričvršćuje dijete. Nema potrebe za rastavljanjem i ponovnim postavljanjem naramenica. MODERAN MODNI STIL – mora se priznati da usprkos brojnim funkcionalnim i sigurnosnim prednostima EASYGO BUZ sjedalo izgleda izuzetno impresivno. EASYGO dizajneri uvijek prate najnovije trendove kako bi osigurali da proizvodi koje odaberete nisu samo praktični, već i moderni i estetski.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

– ECE R129 odobrenje za djecu visine od 40 do 87 cm,

– mogućnost prijevoza djeteta okrenutog suprotno od visine 87 cm (RWF),

– podešavanje naslona za glavu u 11 stupnjeva integrirano s podesivom visinom naramenica (optimalna zaštita) djetetove glave u svakoj fazi razvoja), – sigurnosni pojasevi u 5 točaka (pojas),

– sustav redukcijskih umetaka s lumbalnom potporom,

– redukcijski umeci od “memory pjene”,

– upotreba posebne pjene koja apsorbira energiju,

– mogućnost rastavljanje presvlake radi pranja,

– podesiva ručka za nošenje,

– podesiva, nezavisna tenda za sunčanje,

DIMENZIJE [cm] Visina/dužina/širina: 57 x 64 x 44 cm

TEŽINA [kg]: 4,55 kg

Dodatne informacije

Raspoloživost

5 – 10 radnih dana

Brand

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica EasyGo Buz 0-13kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Autosjedalica EasyGo Buz 0-13kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)