logo-small

EASYGO autosjedalica  BUZ za djecu visine od 40 do 87 cm (0-13 kg)

168,00 

Raspoloživost

5 – 10 radnih dana

Brand

Na zalihi

SKU: 5908214739493 Kategorije: ,

Besplatna dostava

Vrijedi za cijelu Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70€ (527,42kn).

POVRAT UNUTAR 14 DANA OD PRIMITKA

Proizvod možete vratiti bez razloga.

SIGURNO PLAĆANJE I RAZNI NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem, PayPal, kartično plaćanje (jednokratno i na rate), internet bankarstvo.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “EASYGO autosjedalica  BUZ za djecu visine od 40 do 87 cm (0-13 kg)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

O proizvodu

EASYGO autosjedalica  BUZ za djecu visine od 40 do 87 cm (0-13 kg)

Autosjedalica BUZ marke EASYGO namijenjena je djeci visine od 40 do 87 cm (od rođenja do otprilike 13 kg) i spada u kategoriju prvih autosjedalica (nosiljki). Može se montirati na bilo koja višenamjenska dječja kolica marke EASYGO, kao i na većinu drugih kolica koja posjeduju univerzalne adaptere tipa „maxi cosi”.

Autosjedalica EASYGO BUZ predstavlja spoj sigurnosti, udobnosti i izvanrednog stila. Ovaj model je dio najnovije generacije autosjedalica s homologacijom ECE R129 I-SIZE marke EASYGO, koja je 2024. godine prošla kroz vizualnu transformaciju.

Sigurnost autosjedalice BUZ osigurava najnovija europska homologacija ECE R129, koja je zamijenila prethodnu homologaciju ECE R44/04, koja više nije pratila napredak u automobilizmu. Od 1. rujna 2024. godine, norma ECE R129 postat će jedini obvezni standard homologacije autosjedalica u Europskoj uniji. Ključno za osiguranje sigurnosti je prilagodba autosjedalice kako djetetu tako i vozilu, kao i njezina pravilna instalacija. Najbolja autosjedalica ne može pružiti maksimalnu sigurnost ako se ne zadovolje ova dva kriterija. Standard ECE R129 smanjuje rizik od pogrešaka prilikom odabira i instalacije autosjedalica zamjenom subjektivnog kriterija težine djeteta s objektivnim kriterijem visine. Svi autosjedalice certificirane prema normi ECE 129 I-SIZE moraju se instalirati pomoću sustava ISOFIX, što značajno smanjuje mogućnost pogrešne montaže. Autosjedalica EASYGO BUZ dostupna je i u verziji I-SIZE u kombinaciji s rotirajućom bazom ISOFIX, a ta proširena verzija nosi naziv BUZ PRO i također se nalazi u ponudi marke EASYGO. Osnovna verzija bez ISOFIX baze može se montirati u automobil pomoću sigurnosnih pojaseva.

Autosjedalica EASYGO BUZ, kao i svaka autosjedalica namijenjena grupi visine od 40 do 87 cm, je RWF autosjedalica, što znači da se mora montirati u automobil u smjeru suprotnom od smjera vožnje. Testovi pokazuju da je ovo najsigurniji način instalacije.

Tapiserija autosjedalice jednako je važna kao i njezina konstrukcija, jer utječe na sigurnost djeteta i njegovu udobnost tijekom vožnje. EASYGO BUZ ima sustav redukcijskih uložaka i tapiseriju izrađenu od najkvalitetnijih tkanina. Vanjski dijelovi autosjedalice, oni koji su u izravnom kontaktu s rukama i nogama djeteta te redukcijski ulošci, izrađeni su od mekog pletiva u modernim i praktičnim bojama poput melangea. Unutrašnjost autosjedalice izrađena je od ventilirane 3D tkanine tipa “saće”, koja učinkovito odvodi vlagu i osigurava udobnost djetetu, čak i tijekom dugih putovanja.

Autosjedalica posjeduje 11-stupanjsku regulaciju visine naslona za glavu, integriranu s podešavanjem visine naramenica. To znači da jednostavno prilagodite visinu naslona za glavu visini djeteta, a naramenice se automatski postavljaju na odgovarajuću visinu. Pravilno podešavanje naramenica ključni je faktor u slučaju sudara ili prometne nesreće.

Glavne prednosti autosjedalice EASYGO BUZ:

  • HOMOLOGACIJA ECE R129 – jedina prihvaćena homologacija u Europskoj uniji, koja se smatra najobjektivnijom. Iako neki poznati komercijalni instituti (poput ADAC-a) provode vlastite klasifikacije ocjenjivanja autosjedalica, sigurnosna ocjena čini samo 50% ukupne ocjene.
  • MOGUĆNOST MONTAŽE NA DJEČJA KOLICA – Autosjedalica BUZ može se montirati na bilo koja višenamjenska dječja kolica marke EASYGO koristeći odgovarajuće adaptere za svaki model kolica. Zahvaljujući najpopularnijim univerzalnim spojevima tipa „maxi cosi“, autosjedalica BUZ može se montirati na bilo koja dječja kolica koja posjeduju univerzalne adaptere tipa „maxi cosi“.
  • RWF DO 87 CM – prijevoz djeteta u smjeru suprotnom od smjera vožnje najsigurniji je položaj u automobilu. Autosjedalica BUZ može se koristiti samo u ovom položaju.
  • 11-STOPANJSKA INTEGRIRANA REGULACIJA VISINE NASLONA ZA GLAVU I NARAMENICA – prilagodbom visine naslona za glavu prema visini djeteta automatski se prilagođava i visina sigurnosnih naramenica. Nema potrebe za demontažom i ponovnom montažom naramenica.
  • MODERAN I STILIZIRAN IZGLED – unatoč brojnim funkcionalnim i sigurnosnim prednostima, autosjedalica EASYGO BUZ izgleda iznimno elegantno. Dizajneri EASYGO-a uvijek prate najnovije trendove kako bi odabrani proizvodi bili ne samo praktični, već i moderni i estetski privlačni.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:

  • Homologacija ECE R129 za djecu visine od 40 do 87 cm
  • Mogućnost prijevoza djeteta u smjeru suprotnom od smjera vožnje do visine 87 cm (RWF)
  • 11-stupanjska regulacija naslona za glavu, integrirana s podešavanjem visine naramenica (optimalna zaštita glave djeteta u svim fazama razvoja)
  • 5-točkasti sigurnosni pojasevi (uprtači)
  • Sustav redukcijskih uložaka s lumbalnom potporom
  • Ulošci reduktora izrađeni od pjene memory foam
  • Korištenje posebne energo-apsorbirajuće pjene
  • Mogućnost uklanjanja tapiserije za pranje
  • Podesiva ručka za nošenje
  • Podesiva nezavisna sjenica za sunce

DIMENZIJE [cm]:

  • Visina/duljina/širina: 57 x 64 x 44 cm
  • TEŽINA [kg]: 4,55 kg

 

 

 

Dodatne informacije

Raspoloživost

5 – 10 radnih dana

Brand

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “EASYGO autosjedalica  BUZ za djecu visine od 40 do 87 cm (0-13 kg)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “EASYGO autosjedalica  BUZ za djecu visine od 40 do 87 cm (0-13 kg)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)